Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 22 апреля 2019 г.

Щодо питання якості матеріалів від компанії «Бауміт Україна»

Питанню якості компанія «Бауміт Україна» приділяє особливу увагу. У заводській лабораторії здійснюється регулярний вхідний контроль сировини для сухих будівельних сумішей (цементних та гіпсових в’яжучих, гідратного вапна, піску, мінеральних наповнювачів, мармурової крихти). Перевіряється вологість, фракційний склад, а для цементних та гіпсових в’яжучих — час тужавлення та показники міцності. Сировина для пастоподібних продуктів (полімерні дисперсії та компаунди) проходить перевірку на вміст полімерів.
 Лабораторія здійснює ретельний контроль готової продукції. Сухі суміші та пастоподібні продукти випробовуються за фракційним складом, реологічними характеристиками (розтічність, в’язкість) та вмістом полімерних складових. Готові розчини із сухих сумішей (штукатурок, стяжок, нівелірів) періодично перевіряються за показниками міцності на згин та стиск. Клейові та клейово-шпаклювальні суміші для улаштування систем теплоізоляції випробовуються за показниками міцності зчеплення з основою в різних кліматичних умовах, які забезпечує сучасна кліматична камера.
 Усі дані поточного контролю лабораторії вносяться до онлайн бази даних лабораторної програми, до якої під’єднані всі підприємства Baumit International, завдяки чому ступінь відповідальності за якість продукції є надзвичайно високим на всіх ділянках виробництва.
 Крім поточного контролю сировини та якості готової продукції, лабораторія здійснює власні дослідження з метою оптимізації існуючих рецептур та розробки нових продуктів.
м.Житомир
+38097 375 84 84 тп +38093 41 93 281.

Комментариев нет:

Отправить комментарий